Autobedrijf Van Aalten B.V. Huissen

Recent Afgeleverde Voertuigen.

In deze rubriek vindt u voertuigen, die wij hebben afgeleverd.

Rent-All B.V. (Bemmel): Iveco 40 C 18 (incl. overbouwen laadbak met laadklep)

In april 2017 leverden wij aan Rent-All B.V. uit Bemmel een nieuwe Iveco. De firma Rent-All kocht een nieuwe Iveco 40C18A8 waarbij wij een laadbak met laadklep overbouwden. Deze witte uitbreiding van hun wagenpark kan ingezet worden om u te voorzien van licht, geluid, rigging en video. Rent-All is de nummer één verhuurder van professionele licht-, video-, geluidsapparatuur en rigging in Nederland. Rent-All steunt uw organisatie bij festivals, concerten, televisie, in het theater of business events. Zij hebben alles in huis om uw evenement en uw publiek te laten genieten van de hoogste kwaliteit geluid, licht en video. In ruim 25 jaar heeft Rent-All een grote bijdrage geleverd aan het succes van veel, zeer veel tv-producties, theatervoorstellingen, zakelijke evenementen, concerten en festivals, waaronder bijvoorbeeld; De Nijmeegse Vierdaagse, festival Qlimax, dancefestijn Sensation, het Songfestival Kopenhagen en wielerronde Giro d’Italia in Apeldoorn. Wij wensen Rent-All BV veel succes met hun nieuwste Iveco aanwinst.

( http://www.rentall.eu )


J. Vos & Zn. Transport VOF (Heteren): Iveco AS 440 S 51 T/P (510pk)

In april 2017 hebben wij Internationaal Transportbedrijf J. Vos & Zn. uit Heteren voorzien van een gloednieuwe Iveco. De firma Vos uit Heteren schafte hiermee hun eerste Euro 6 vrachtwagen aan. Int. Transportbedrijf J. Vos & Zn. investeerde in een mooie witte Iveco AS440S51T/P met een 510 Pk motor. J. Vos & Zn. Transport is een begrip in de regio als het gaat om transport van bouwmaterialen zowel nationaal als internationaal. Wij wensen Internationaal Transport J. Vos & Zn. uit Heteren veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://www.jvostransport.nl )


Tuincentrum Bloemendaal (Drempt): Iveco ML75E16 (met laadbak)

In april 2017 hebben wij Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt voorzien van een Iveco. De firma Bloemendaal heeft geïnvesteerd in een witte Iveco ML75E16 met laadbak. Bij Tuincentrum Bloemendaal vindt u een ruim assortiment aan kamerplanten. Kleine planten maar ook gróte palmen staan bij hen te pronken. Met hun assortiment buitenplanten kunt u elk seizoen uw tuin en bloembakken een kleurrijk aanzien geven. Bomen – heesters – rozen – vaste planten – klimplanten enzovoort, zowel rijkbloeiend als groenblijvend, de keuze is groot. Bloemendaal hoveniers uit Drempt zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en ook onderhouden van tuinen zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij wensen Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://tuincentrumbloemendaal.com )